تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز تهیه خورشت قورمه به شیراز

طرز تهیه خورشت قورمه به شیراز

چهارشنبه 29 فروردین 1397 11:10 ق.ظ   نویسنده : نویسنده      



اتاق خبر 24:

خورشت قورمه به شیراز از آن دسته غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این دیار می‌باشد. جالب است بدانید که مردم شیراز، با توجه به ذائقه خود غذاهای شیرین را بیشتر می‌پسندند.

موادلازم:
به: 1 عدد بزرگ.
گوشت گوسفندی: 300 گرم.
شکر:2 قاشق غذاخوری.
پیاز: 1 عدد.
لپه خام: 2/1 لیوان.
زعفران دم کرده: 2 قاشق چای‌خوری.
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری.
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم.

خورشت قورمه به شیراز

طرزتهیه:
لپه ها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا رنگش عوض شده و کاملاٌ تفت بخورد. سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با 4 لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از به نیمه رسیدن آب گوشت، لپه‌های خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه می‌کنیم. سپس، کمی مواد را هم می‌زنیم و با شعله ملایم اجازه می‌دهیم تا خورشت خوب پخته و به اصطلاح جا بیفتد. ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و بعد خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج سرو کنید.
نکته:
. خورشت قورمه به شیراز را علاوه بر برنج همراه با نان هم می‌توان سرو کرد.

منبع: سیری در ایران



لینک منبع

مطلب طرز تهیه خورشت قورمه به شیراز در سایت مفیدستان.


آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()
چهارشنبه 29 فروردین 1397 12:27 ب.ظ
سلام عزیز انتظار زیادی ازتون ندارم فقط دلم میخواد بهم سر بزنید و نطرتون را بگین و با هم تبادل لینک داشته باشیم منتظرم گلم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ


نویسندگان

  • نویسنده (25)